Zaterdag 15 juni togen 23 wedstrijdstrijdvissers richting Borculo voor de vierde viswedstrijd van WHV De Karper in de Berkel.Bij aankomst zag het water er heel rustig uit, alleen dreef er wel veel groen op het water. Na het beginsignaal werden bij enkele vissers al snel de eerste aanbeten geregistreerd. Na een zonnig begin kwam er toch nog een buitje met regen over waaien.

Na het wegen bleek J. Reesink gewonnen te hebben, hij  had drie brasems in het net wat goed was voor 4050 gram.
Tweede werd P. Wöhrmann met 14 vissen met een gewicht van 2600 gram. Goede derde werd E. Wöhrmann, hij kon één vis aanbieden met een gewicht van 2350 gram. H. Kuhlmann ving 14 vissen met een gewicht van 800 gram. P. König bood 10 vissen aan, goed voor 500 gram.

Na vier wedstrijden is de tussenstand :

1. W. Vredenberg   361 punten
2. M. te Lintum   345 punten
3. H. Kuhlmann   342 punten
4. P. Wöhrmann    338 punten
5. H. Scheepers   334 punten

De volgende wedstrijd is 6 juli in de Oude IJssel.

Voor de complete uitslag zie http://www.whvdekarper.nl