Op zaterdag 22 juni organiseert zwembad Jaspers de jaarlijkse Aqua Marathon. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa. Wij zouden het erg leuk vinden als u een artikel hierover in de Gelderlander wilt plaatsen. Hieronder staat een stuk tekst wat eventueel gebruikt kan worden.

“Op zaterdag 22 juni van 15.00 tot 17.00 uur organiseert zwembad Jaspers de jaarlijkse Aqua Marathon. Dit jaar is het een bijzondere editie, de gehele opbrengst van de marathon gaat naar KiKa! Ook staan er collectebussen bij zwembad Jaspers waar geld in gedoneerd kan worden, deze opbrengst gaat ook naar KiKa. Bij zwembad Jaspers vinden we gezondheid namelijk erg belangrijk, zeker als het gaat om jonge kinderen.

Tijdens de Aqua Marathon kan men meedoen met aquaspinning, aquaboxing of aquajogging en zich laten sponsoren door familie, vrienden, buren ed. Er kan tijdens de marathon ook vrij worden gezwommen, men kan dan zelf de entree bepalen en dit gaat ook naar KiKa! De opgavelijst en de sponsorenlijsten liggen bij de receptie van zwembad Jaspers. Opgeven kan tot en met 19 juni 2013.