Zaterdag 25 mei togen 14 senioren- en drie jeugdleden van De Karper naar Puls voor een viswedstrijd in het kader van de Nationale Hengeldag.De wedstrijd commissie had de plaatsen ruim uitgezet, zodat er voor iedereen voldoende plaats was.
Om één uur werd het begin signaal gegeven en kon er gevist worden.

De vangsten waren redelijk, zelfs de brasems wilden wel genieten van het aangeboden aas. Na drie en een half uur kon de balans opgemaakt worden en mocht B. Oonk zich tot winnaar laten uitroepen, hij wist 5 vissen te vangen met een gewicht van 4600 gram. N. Legters wist er 22 te vangen met een gewicht van 3700 gram. W. Vredenberg kon 3000 gram in het net krijgen met 31 vissen. Bij de jeugd was de eerste plaats voor Niels Klein met 380 gram en 7 vissen. Bram Weerkamp wist 2 vissen te vangen met een gewicht van 125 gram. Rafael Frolov heeft geen vis aan kunnen bieden aan de weegploeg. In totaal werden er 151 vissen gevangen met een gewicht van 30.015 gram. Een prima resultaat.