Op zaterdag 8 juni organiseert de tafeltennisvereniging SMD de open Winterswijkse kampioenschappen.De wedstrijden worden gehouden in de sportzaal bij de vrije school de Esch aan de Rusthuisstraat te Winterswijk Aanvang van de wedstrijden is om 10.00 uur; zaal open 9.30 uur. Bij de jeugd wordt er in twee klassen gestreden om de prijzen en bij de senioren in drie klassen. Iedereen kan zich inschrijven of je nu een beginnend tafeltennisser bent of wedstrijdspeler. Deelname is gratis.

 

Vooral de A klasse bij de senioren kent tot nu toe al een sterk deelnemersveld met als meest opvallende deelnemer Erik Kruisselbrink die bij de t t club Nijmegen in de tweede divisie speelt. Dit belooft een aantal spectaculaire wedstrijden op hoog niveau; ook gewoon leuk om een kijkje te nemen.

Inschrijving kan via het volgende e mailadres: voorzitter@smd-winterswijk.nl