Winterswijk – Op de Balinkesstraat is in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 mei ingebroken in een bankgebouw. Iets voor 07.00 uur reageerden agenten op een melding. Onderweg werd de politie aangesproken door een passant die vertelde dat er vermoedelijk was ingebroken bij een bankgebouw, aangezien er twee ramen waren vernield. Ter plekke troffen agenten de inbraaksporen aan en werd de omgeving afgezet voor nader onderzoek.

 

 

In het pand werden geen mensen meer aangetroffen. Geconstateerd is dat de daders middels verbreking binnen gekomen zijn en dat er geen alarmmelding is geweest. De politie vermoedt dat dit niet te maken heeft gehad met de tijdelijke stroomstoring. Er werd een geldbedrag buit gemaakt. De politie startte een uitgebreid buurtonderzoek.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat kan bijdragen bij het oplossen van de inbraak, kunnen zich melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.