Zaterdag 4 mei 2013 gingen 33 vissers op pad voor de 2de wedstrijd van WHV De Karper.De strijd werd aangegaan in De Berkel in Eibergen, de weersomstandigheden waren aardig goed te noemen wat betreft de temperatuur, wel stond er een stevig briesje dwars op het water, wat het er niet makkelijker op maakte. Ondanks dat de berichten niet hoopgevend waren wisten toch 27 vissers één of meerdere vissen te vangen.

Winnaar werd W. Vredenberg , hij wist 24 vissen op het droge te krijgen met een gewicht van 1250 gram. De tweede plaats was voor R. Hiddink met 20 vissen met een gewicht van 1100 gram. Goede derde was B. te Woerd, hij ving de meeste vis, namelijk 25 stuks, met een gewicht van 650 gram. Vierde werd J. Bloemers, hij wist 12 vissen te bemachtigen wat goed was voor 850 gram. M. te Lintum ving 7 vissen met een gewicht van 800 gram en werd hiermee vijfde.

De stand na twee wedstrijden is;  1 R. Hiddink   185 pnt.
       2 J. Bloemers   177 pnt.         
       3 W. Vredenberg 176 pnt.
       4 U. Kotecki  173 pnt.
       5 H. Scheepers 169 pnt.

Kijk voor de volledige uitslag op http://www.whvdekarper.nl/

De volgende wedstrijd is op 18 mei, locatie Twentekanaal Lochem.