Op 8,9 en 10 augustus aanstaande vindt  “Symfonia, Steengroeve in Concert” plaats. Een wervelend, betoverend en indrukwekkend concert in een zeer imponerende omgeving. Speciaal hiervoor wordt een orkest, koor, dans en theatergroep samengesteld uit de verre omtrek.

 

 

Recent zijn we onze wervingsacties voor enthousiaste amateur artiesten gestart. Maar naast al deze artiesten hebben we ook nog heel veel vrijwilligers nodig die willen meehelpen bij de opbouw ( 2 tot 8 augustus as) en afbraak (11 tot 16 augustus) en natuurlijk tijdens het evenement zelf. Dan zijn er heel verschillende functies beschikbaar; voor elk wat wils! Vele handen maken licht werk dus we hopen op een groot aantal aanmeldingen. Onder de kop “meehelpen” op de website www.steengroevetheater.nl kan iedereen zich aanmelden en extra informatie vinden. Bovendien geldt er voor vrijwilligers een aantrekkelijk kaarten aanbod.

Uitgebreide informatie wordt er op de voorlichtingsavond voor alle belangstellenden verstrekt op zondag 7 april om 19.30 uur in de Storm te Winterswijk. U bent van harte uitgenodigd.