Vrijdag 1 maart namen de Winterswijkse dammers het in Sinderen bij het sneldammen op tegen andere teams uit de regio. Het viertal van WDV met Erik ten Hagen, Erik Oonk, Frank ten Hagen en John van Laarhoven verraste door kampioen te worden.

 

Na een 7-1 nederlaag tegen het thuisspelende Sinderen leek WDV niet om de prijzen mee te doen. Door achtereenvolgens een 5-3, 6-2 en weer een 5-3 overwinning sloot WDV echter weer aan bij de top. Bij de 3e overwinning tegen Laren had WDV over geluk niet te klagen. Twee verloren lijkende standen eindigden namelijk nog in remise. Na de pauze begon WDV weer sterk met een 5-3 overwinning om koploper Doetinchem. Daardoor namen WDV, Warsveld en Brummen de koppositie over. De wedstrijd tegen Warnsveld werd vervolgens in een 5-3 overwinning beslist. Doordat Brummen punten verspeelde had WDV in de volgende onderlinge wedstrijd aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Dit werd professioneel gedaan waardoor de kampioensbeker mee terug ging naar Winterswijk.  Opvallend is dat WDV duidelijk minder bordpunten heeft gescoord. WDV verdeelde de overwinningen echter uitstekend over alle wedstrijden. Met dit resultaat heeft WDV zich geplaatst voor het Gelders kampioenschap in Almen.

Eindstand:  
1. Winterswijk  11 uit 7  31 bordpunten
2. Sinderen  10 uit 7  35 bordpunten
3. Brummen 10 uit 7  36 bordpunten

Individuele scores:
Erik Oonk   10 uit 7
Erik ten Hagen   10 uit 7
Frank ten Hagen  6 uit 7
John van Laarhoven  5 uit 7