't Pluumke '67 maakt het onwaarschijnlijke waar!!
Zaterdagochtend 26 januari realiseerden wij – Team 1 van 't Pluumke '67 – ons, dat dit wel eens een mooie dag in de geschiedenis van 't Pluumke '67 zou kunnen worden. Nog niet eerder is een team van 't Pluumke '67 gepromoveerd naar de tweede divisie. Met een 3-5 verlies in de eerste wedstrijd tegen BC Ulft 2, waren onze verwachtingen op een 0-8 zege zeer klein, die we nodig hadden om kampioen te worden op deze dag.

Na enkele matchpoints tegen in de herendubbel van Jeroen Rengelink en Niek Cornelissen kwamen we toch op een 0-2 voorsprong door beide dubbels te winnen. De droom was nog in leven. De enkels van Jeroen en Marleen Rengelink werden in twee sets gewonnen, evenals de enkel van Niek. De enkel van Vera Prinsen was een spannende wedstrijd, die in de derde set beslist moest worden. De wedstrijd was op zichzelf een finale, waarin Vera de sterkste bleek te zijn. Met een 0-6 voorsprong kwam het kampioenschap dichtbij. Niek en Marleen wonnen hun mix met groot gemak. De laatste mix kan de beslissing brengen. Na een 11-8 achterstand in de derde set, kwamen Jeroen en Vera beheerst terug tot een voorsprong. Het werd muisstil in de zaal toen bij een stand van 17-20 voor Jeroen de shuttle richting de grond boorde. Alle meegereisde supporters vlogen in euforische staat door de UBC hal. Het kampioenschap was een feit! Het was nog lang onrustig in Winterswijk Het was een historische dag voor 't Pluumke '67.

 

 

Overige uitslagen:

 
't Pluumke '67 2 – IJsselstad 2     6-2
't Pluumke '67 3 – Steenderen 1   3-5
't Pluumke '67 4 -Rijnwaarden 1   7-1
't Pluumke '67 5 – Thuve 4            3-5
't Pluumke '67 6 – Phido 10           6-2
't Pluumke '67 Jeugd 1 – Flash Vorden J2    0-8