Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk heeft van de Hart & Vaatgroep het spataderkeurmerk ontvangen. Het keurmerk maakt duidelijk welke ziekenhuizen en behandelcentra de beste spataderzorg aanbieden. Als patiëntenorganisatie vindt de Hart&Vaatgroep het belangrijk dat mensen met spataderen weten waar de beste zorg geboden wordt.

 

Het keurmerk is voor patiënten heel zinvol, vertelt spataderpatiënt Anne Jansen: “Ik heb al zo’n 25 jaar last van spataderen en ben hier diverse keren voor behandeld. Gelukkig is er nu een keurmerk, zodat mensen kunnen kiezen voor goede spataderzorg. Als geen ander weet ik hoe belangrijk dit is.”

SKB trots op keurmerk
Ook SKB-chirurg Van der Vaart is blij met de erkenning van de Hart & Vaatgroep:”Wij zijn er bijzonder trots op dat de Hart & Vaatgroep onze spataderzorg als uitstekend beoordeelt. Juist wanneer een patiëntenorganisatie onze zorg zo goed beoordeelt geeft dat extra voldoening. We doen namelijk ons uiterste best om de spataderbehandelingen niet alleen zo goed, maar ook zo aangenaam mogelijk te maken voor de patiënt. De toekenning van het keurmerk is dan ook een compliment voor alle medewerkers van onze afdeling.” 

De Hart&Vaatgroep
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.