Het eerste team van de Winterswijkse tafeltennisvereniging heeft een forse stap gezet richting kampioenschap door van het op de tweede plaats staande team uit Groesbeek te winnen. Jegishje Zakharian was in grootse vorm en won overtuigend van Govers, Ariens en Cilessen; alle wedstrijden in 3 sets. Ook Theo Wassink was heel goed op dreef. Tegen de sterkste man Ariens won hij in 3 sets.

De tweede wedstrijd tegen Cillesen was heel spannend; na een 2-1 achterstand kwam Theo goed terug en won in 5 sets. De laatste wedstrijd tegen Govers won hij in 4 sets. Samuel Wassink begint ook steeds beter te spelen. De eerste wedstrijd tegen Cilessen moest hij alleen de eerste set afstaan. De tweede wedstrijd tegen Govers had een wisselend spelbeeld met overtuigende winst in de 5e set voor Samuel. De laatste wedstrijd had de sterk aanvallende Ariens geen schijn van kans met 3-0 winst voor Samuel Het dubbel Jegishje-Theo won in een prachtige wedstrijd met 3-0. Op de helft van de competitie staat het eerste team 14 punten voor op nummer twee GTTC en lijkt promotie naar de promotie-hoofdklasse