De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij een 33-jarige man uit Winterswijk is bedreigd door een plaatsgenoot. De bedreiging vond midden op de dag plaats, op donderdag 23 augustus op de Misterweg in Winterswijk, ter hoogte van de Lidl. Getuigen worden gevraagd de politie te bellen via 0900-8844.

 

De 33-jarige fietste met zijn dochtertje over de Misterweg toen de hem bekende plaatsgenoot hem tegemoet kwam fietsen. De verdachte zou zijn afgestapt en richting de 33-jarige man zijn gerend. Vervolgens zou hij de man een tik hebben gegeven en diverse zeer ernstige bedreigingen hebben geuit. De 33-jarige heeft daarna aangifte gedaan bij de politie, die de zaak nu onderzoekt.

 

Als iemand iets van dit voorval heeft gezien hoort de politie het graag via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).