Steeds meer mensen weten de Klussendienst te vinden. Niet alleen voor klussen in en om het huis, maar ook voor hulp die verder gaat, zoals begeleiding bij bezoek aan een arts of fysiotherapeut, samen boodschappen doen, een praatje maken, het buiten zetten van containers enzovoort.

 

Vanwege de toename van het aantal mensen dat hulp zoekt, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die hulp kunnen bieden bij: het vervoeren naar het ziekenhuis,het uitlaten van de hond, het doornemen van de post en het doen van boodschappen.

Vindt u het leuk om anderen te helpen en heeft u gemiddeld een uur per week tijd? Meld u zich dan aan als vrijwilliger bij de Klussendienst. U kunt telefonisch contact opnemen met Mirjan Hijink op nummer 0543-546075 of via e-mail:  mirjanhijink@swwbv.nl.