De 1e editie van Summerparty.nl op dinsdag 10 juli was een groot succes.Bijna 400 bezoekers vonden hun weg naar Meddo, het was een fantastisch lekker feest.DJ Max kreeg, door zijn swingende beatritmes het publiek uitbundig in beweging.En wie niet wilde dansen kon zich te goed doen aan een drankje en een lekker hapje.

 

Op dinsdag 17 juli gaat de 2e editie van Summerparty.nl van start met wederom een geweldige DJ. DJ Gino Busio zal de 2e editie van Summerpary.nl tot een nog groter feest maken. Zijn gewaagde muziekkeuze wordt steeds meer gewaardeerd door een groot publiek, hij houdt van opzwepende, zeer dansbare ritmes, ondersteund door een lekkere elektrobeat.

Garantie voor een avond heerlijke gevarieerde muziek, waarbij je niet stil kunt staan. DJ Gino is vooral bekend van de feesten van Nine Events in de Tuunte en op Queensnight- en day at the Park.

DJ Gino is dit jaar ook te zien en te horen op vrijdag 20 juli 2012 als DJ op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde.Maar op 17 juli is hij in Meddo bij Spiekerman, de zaal is weer open om 21.00 uur. Entree € 5,00

Summerparty.nl in Meddo, dat mag je niet missen, BE THERE!!!”