Een vrouw die woensdagmorgen 11 juli geld had opgenomen bij een bank aan de Balinkesstraat in Winterswijk is kort daarna beroofd. De dader ging er met haar tas en een flink geldbedrag vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het incident is kort voor half elf bij de politie gemeld. De vrouw had bij de bank een groot geldbedrag opgenomen en liep het parkeerterrein op. Een onbekende man pakte haar tas af en ging er rennend vandoor. De politie is gebeld en agenten hebben direct een uitgebreid onderzoek ingesteld. Er is een burgernetactie gestart. In de omgeving is gezocht naar de man maar hij is niet meer aangetroffen.

Signalement
De dader was ongeveer 20 jaar, 1.80m lang, en had een donker getinte huidskleur. Hij droeg donkere kleding en mogelijk een beige tas. Op het moment van de beroving droeg hij een jas of vest met capuchon over zijn hoofd.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben. Dat kan ook voor de beroving zijn geweest op het parkeerterrein achter de ING-bank aan de Jeugdkerkstraat. Of op het parkeerterrein bij de ABN-AMRO, dat is aan dezelfde straat. Ook mensen die getuige zijn geweest van de beroving of meer informatie hebben, worden verzocht te bellen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.