De zomervakantie is bij uitstek de periode om te gaan vissen. Dit kan vaak al heel dicht bij huis. Er mag namelijk met een gratis jeugdvergunning of (jeugd-)VISpas op bijna alle retentievijvers binnen de bebouwde kom van Winterswijk gevist worden.

Om het vissen dicht bij huis extra onder de aandacht te brengen organiseert WHV de Karper op woensdag 11 juli en woensdag 18 juli een vakantie-viswedstrijd voor de jeugd.

Deze wedstrijd is voor jongens en meisjes van 8 tot en met 17 jaar waarbij er in twee leeftijdscategorieën gevist wordt.

De wedstrijd wordt gehouden bij de retentievijver aan het eind van de Vreesweg. De loting is om 18:00 uur, de wedstrijd start om 18:30 uur en eindigt om 20:30 uur.

Er mag alleen met een vaste stok van maximaal 5 meter gevist worden en het aantal gevangen vis telt. Een leefnet is niet nodig, een stoeltje is wel handig.

Aanmelden voor de wedstrijd is niet nodig, lijkt het je leuk om mee te doen kom dan op 11 juli of 18 juli om 18:00 uur naar de vijver aan het eind van de Vreesweg.

WHV de Karper zorgt voor begeleiders, ook als je nog niet veel ervaring hebt kun je dus meedoen.

Kijk voor meer informatie op www.whvdekarper.nl