Op zaterdag 5 oktober brengt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) een uniek, muzikaal spektakel genaamd ‘Take One’ naar de Hamalandhal in Lichtenvoorde. In dit concert neemt het OGJO het publiek mee in de wereld van de film. Het 65-koppig jeugdorkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen speelt een avondvullend programma met de meest prachtige en indrukwekkende filmmuziek. Denk bijvoorbeeld aan muziek uit Forrest Gump, The Godfather, Lion King en Mission Impossible. Twee jonge (oud-)deelnemers van het OGJO verrassen het publiek met zangnummers uit o.a. de Lion King en Beauty and the Beast. De concertlocatie is de Hamalandhal, nu nog een sporthal, maar deze wordt op 5 oktober omgetoverd tot een heuse filmset. Het publiek kijkt haar ogen uit op deze filmset vol met trucs, stunts en filmbeelden. Filmregisseur Femie de Graaf en een team van acteurs leggen de link tussen het concert en een pakkende filmvertoning van de film Take One aan het einde van het concert. Kortom, een grandiose avond vol verrassingen!

 

Oost Gelders Jeugdorkest

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een harmonieorkest op projectmatige basis dat enthousiaste, jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft indrukwekkende showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo’n 27 verschillende orkesten uit de regio en daarbuiten. Binnen korte repetitietijd wordt een divers en boeiend repertoire ingestudeerd. Elke editie speelt het orkest nieuwe, speciaal voor het OGJO gearrangeerde werken, waarbij ook regelmatig de samenwerking met jonge talenten in andere podiumkunsten wordt opgezocht. Na eerdere succesvolle edities in onder andere Winterswijk, Beltrum, een optreden op de Zwarte Cross en een tour door de Achterhoek, presenteert het OGJO zich dit najaar aan haar publiek in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

 

Kaarten bestellen

Het concert Take One vindt plaats op zaterdag 5 oktober om 20.00 uur in de Hamalandhal (Van der Meer de Walcherenstraat 3 te Lichtenvoorde). Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar via www.ogjo.nl . Voor jeugd t/m 14 jaar is er een gereduceerde entreeprijs van 10 euro per persoon.