V.l.n.r. Linde Lammersen, Juliette, Michiel en Leander. FOTO: PR en Peter van Amersfoort

Op het toneel van Klimop staan deze avond (28 september) maar liefst 2 acts. Zij zullen akoestisch act de presence geven in de huiskamer die voor maximaal 30 bezoekers toegankelijk is. Klein en intiem, met voldoende gelegenheid om in de pauzes kennis te maken met de artiesten.

 

Linde Lammersen Als eerste zingt de jonge Eibergse singer-songwriter Linde Lammersen. Zij begeleidt zichzelf op de piano en brengt kleine popballades met een rauw randje die ze zelf geschreven heeft. Haar inspiratie haalt zij o.a. uit de Engelse zangeres Adele en de Amerikaanse Billy Eilish. “Het experimentele karakter van de songs Eilish spreekt mij erg aan. En hoe Adele beleving toevoegt aan haar muziek, inspireert mij in mijn werk,” aldus Lammersen. Linde behandelt onderwerpen die voor haar in een songtekst beter tot zijn recht komen dan in een gesprek.

 

Juliette, Michiel en Leander Het trio op zang, toetsen en contrabas dat deze avond volgt, is ontstaan uit de Achterhoekse funkformatie Soular Vibe & The Galaxy Horns. Samen stonden ze op menig festival (o.a. JazzVibes, FoodFestival, Koningsdag), maar zullen nu, voor het eerst, in een kleine setting hun coverrepertoire laten horen. Dit bestaat uit bekende hits uit de jaren ’70 tot ’90 van artiesten als Stevie Wonder, Michael Jackson en Incognito.

 

Huiskamerreeks De Klimop Huiskamerconcerten zijn afgelopen voorjaar gestart om talent een podium te geven en bezoekers een inspirerende avond. Toegangsprijs is altijd 5 euro, welke volledig ten goede komt aan de dienstdoende artiesten, die op vrijwillige basis meewerken. In oktober treedt de zangeres Louisa op en Duo Hent, in november is het de beurt aan het Songbook van de Winterswijker Wim Ruessink.

Voor reserveringen en informatie: klimopwinterswijk@gmail.com