Wil jij voor twee tientjes een echte van Gogh op de kop tikken? Doe mee met onze veiling en zeg daarna je baan op en kom bij ons werken als vrijwilliger.

We organiseren dus een grote veiling. Die vindt plaats in onze winkel in Winterswijk op zaterdag 5 oktober. We beginnen om 13 uur en het duurt tot ongeveer 16 uur.

Een deel van de opbrengst gaat naar de Wensambulance Oost-Nederland. Voor dit goede doel ligt er al een bedrag klaar en daar komt een gedeelte van deze opbrengst bij. Nog dit jaar gaan wij het geld overhandigen aan Wensambulance Oost-Nederland. De rest van het geld investeren we in onze Stichting. Er kan ineens een vrachtwagen moeten worden vervangen, we creëren soms een extra betaalde baan en de huur, energie- en personeelskosten moeten ook gewoon betaald worden. Onze winkels hebben al maandenlang bijzondere artikelen bewaard. We hebben de meest opvallende zaken geselecteerd en die gaan onder de hamer van een professionele veilingmeester. Het varieert van schilderijen en beeldjes tot meubels. Er is zelfs een mooie kamervleugel waar al veel belangstelling voor is.

Iedereen kan meedoen met deze veiling, ook als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Kijk voor meer informatie op www.aktiefonline.nl.

Dus save de date: zaterdag 5 oktober, kringloop Aktief Winterswijk, Handelscentrum 6, 7102 AL Winterswijk. Voor de hongerige magen is er deze dag catering aanwezig. Nog vragen? Bel met 0543-531523 en vraag naar Bianca of Hendrien.