WINTERSWIJK -Een bandje, dat schept een band voor het leven. Daarover gaat ‘Honger naar Vroeger’, de  komische muzikale theatershow van driemansband Crawatte. De ingrediënten: Achterhoeks, avontuurlijk en aanstekelijk. Zondagmiddag 29 september vindt de première plaats, om 15.00 uur in theater De Storm in Winterswijk.
Crawatte is de driemansband van tekenaar/vormgever Roel Venderbosch (bekend van Daniël Lohues, Racoon), Marc Hijnk (schrijver en NRC-columnist) en Gerben Grooten (muzikale duizendpoot en directeur cultuurcentrum BoogieWoogie): drie geboren Achterhoekers die uitwaaierden maar hun roots nooit uit het oog verloren. Samen ontwikkelden ze een eigen verrassende mix van muziek, humor en theater.
‘Honger naar Vroeger’ gaat over drie jongens die opgroeien langs de Duitse grens, met één gezamenlijke droom: een stoere Rockmusikant worden. Maar dat pakte net even anders uit.
 
Crawatte speelt een aanstekelijke mix van stijlen; met de nodige tv- met reclame-tunes tussendoor. Zo bouwt het rocktrio een unieke
 muzikale speeltuin vol verrassingen en onverwachte meezingers. De nieuwe single Rockmusikanten nu te beluisteren via Spotify en alle streamingplatform, met een nu al iconische videoclip.
De artistieke begeleiding van ‘Honger naar Vroeger’ is in handen van regisseur/acteur Jur van der Lecq (o.a. Flikken Maastricht, Bodem). Crawatte beleef je op het puntje van je stoel. “Muzikaal superslim, ik heb tranen met tuiten gelachen”, zeiden de bezoekers van de eerste try-outs. Maar ga het vooral zelf bekijken, op zondag 29 september in Winterswijk. 
Aanvang 15.00 uur, entree 15 euro. Kaartverkoop via Theater de Storm