Wil jij ook beginnen aan een nieuwe hobby of wil je ontdekken of muziek maken je nieuwe passie is? Let dan op, want Excelsior gaat namelijk starten met een nieuwe kennismakingscursus voor volwassenen.

MuzieKans

De cursus MuzieKans is bedoeld voor volwassenen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met een muziekinstrument uit het harmonieorkest. Gedurende tien weken wordt wekelijks les gegeven op een instrument die de cursist zelf heeft uitgekozen! In kleine groepjes wordt individueel geleerd om het instrument te spelen, waarna gezamenlijk in orkestvorm muziek wordt gemaakt. Als afsluiting wordt een gezamenlijk concert gegeven. Nadien kun je zelf vrijblijvend bepalen of je door wilt gaan met muziek maken. De vereniging biedt na deze cursus verschillende vervolg mogelijkheden aan. Plezier in het (samen) muziek maken staat bij Excelsior voorop. Heb je altijd al op een laagdrempelige manier een muziekinstrument willen leren spelen, maar dit nooit gedaan? Dit is je kans!

Opgave

De lessen worden gegeven door de enthousiaste muziekprofessional Hans Roerdinkholder. Bij deelname aan deze cursus bedragen de kosten €50,00, dit is inclusief de huur van het instrument. De eerste les start op donderdag 26 september van 20.15 uur tot 21.15 uur bij de thuisbasis van Muziekvereniging Excelsior: MFA Pelkpark, Hakkelerkampstraat 55 te Winterswijk. Voor vragen of opgave kan er contact worden opgenomen met Linda Colenbrander, te bereiken via opleiding@excelsior-winterswijk.nl of 06-12272956.