Deze zomer werd de loge aan de Jeugdkerkstraat 6 in Winterswijk verbouwd om de ruimte te moderniseren en een frisse uitstraling te geven. Op zaterdag 14 september van 10:00 tot 16:00 uur openen we de deuren voor iedereen die benieuwd is naar de resultaten van de verbouwing en/of geïnteresseerd is in de vrijmetselarij.

 

Deze dag zijn leden van zowel de mannenloge als de vrouwenloge aanwezig om bezoekers rond te leiden en te vertellen over de rijke traditie en hedendaagse betekenis van de Vrijmetselarij. We nodigen iedereen, van jong tot oud, uit om langs te komen en vragen te stellen. Of je nu al bekend bent met de vrijmetselarij of gewoon nieuwsgierig bent, je bent van harte welkom. Ervaar de vernieuwde sfeer van ons gebouw en ontdek wat de vrijmetselarij in de moderne samenleving kan betekenen.

 

Vrijmetselarij biedt mannen en vrouwen met diverse achtergronden de mogelijkheid om in samenspraak vragen rond het thema ‘Kun Uzelf’ te beantwoorden. Daarbij worden gesprekken en onderwerpen niet beperkt door vastliggende uitgangspunten of vooroordelen. Vrijmetselaars willen zich ontwikkelen door deze zoektocht naar zelfkennis, maar tegelijkertijd op een positieve manier bijdragen aan hun omgeving.

 

Wie geïnteresseerd is, maar op 14 september niet aanwezig kan zijn, kan aanschuiven tijden een van de open avonden. Die zijn op 25 september, 30 oktober en 27 november. waar je eveneens van harte welkom bent. Houd hiervoor onze website in de gaten.

 

Kom op zaterdag 14 september tussen 10:00 en 16:00 uur langs en ontdek onder het genot van een kop koffie of thee meer over onze werkwijze en symboliek. Je bent van harte welkom.

www.logedeachterhoek.nl