Foto: eigen archief golfbaan de Voortwisch

Golf & Country Club Winterswijk organiseert van 22 september tot en met 29 september 2024 de Euregio Golfweek. De golfweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat golfers uit de hele Euregio samenbrengt voor een week vol golfplezier.

De Euregio Golfweek wordt dit jaar voor de 32e keer georganiseerd. Er is een uitgebreid programma met verschillende wedstrijden voor alle niveaus, van beginners tot ervaren spelers. De wedstrijden worden gespeeld op de prachtige 18-holes golfbaan van Golf & Country Club Winterswijk, die is gelegen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek.

Dit jaar voor het eerst, is er een speciale golfmiddag voor leerlingen van de basisscholen in Winterswijk en directe omgeving. Zij kunnen op dinsdagmiddag tijdens een sportieve golfclinic kennismaken met de sport.

De Euregio Golfweek is een unieke kans om te genieten van golf, gezelligheid en het mooie landschap van de Achterhoek. Kijk voor meer informatie over het evenement, inschrijvingen en het programma op de website: www.euregioopen.nl.