Foto: Frank Bosvelt

Als na deze week het Volksfeest weer voorbij is staat het volgende, door vrijwilligers georganiseerde, grote evenement er alweer aan te komen. Obelink Nationaal Landschapsloop, staat voor zondag 29 september weer op de planning.

 

Om dit evenement veilig en succesvol te laten verlopen, is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om als verkeersregelaars de loop in goede banen te leiden. Het is niet alleen een belangrijke rol, maar ook een ontzettend leuke manier om betrokken te zijn bij dit prachtige evenement dat Winterswijk inmiddels op de Marathonkaart heeft gezet.

 

Enkele honderden deelnemers uit Nederland, Duitsland en ook België hebben zich inmiddels aangemeld. Allen willen zij genieten van het mooie coulisselandschap van Winterswijk. Uiteraard wil de organisatie een goede gastheer zijn. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat het voor de deelnemers een mooie tocht wordt.

 

Wat doet een verkeersregelaar?

Als verkeersregelaar zorg je ervoor dat de route van de marathon veilig en vlot verloopt. Je leidt het verkeer in goede banen en zorgt ervoor dat toeschouwers veilig kunnen genieten van het spektakel. Je bent dus een onmisbare schakel in het succes van de Landschapsloop.

 

Waarom vrijwilliger bij de Landschapsloop worden?

Bij de organisatie van de Landschapsloop draait alles om samenwerking. De organisatie is een hecht team van vrijwilligers dat jaar na jaar de schouders eronder zet om dit evenement tot een succes te maken. De sfeer binnen het team is geweldig: iedereen werkt met passie en plezier om samen van de Landschapsloop, voor zowel de deelnemers als het publiek, een succes te maken

 

Als vrijwilliger krijg je niet alleen de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een enthousiaste groep, maar je draagt ook bij aan een belangrijk sportief evenement in Winterswijk. Natuurlijk zorgt de organisatie goed voor haar vrijwilligers: je krijgt een duidelijke instructie, volgt een online training, een lunchpakket voor onderweg, een leuke after party maar bovenal een onvergetelijke ervaring.

 

Meld je Aan!

Lijkt het je leuk om mee te doen en de Landschapsloop tot een succes te maken? Meld je dan nu aan als verkeersregelaar! Of je nu veel of weinig ervaring hebt, jong of oud bent, we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Samen maken we er weer een geweldige dag van! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team van vrijwilligers! Aanmelden kan via aanmelden@wuhwinterswijk.nl of bel met 0653 209718 Zie ook: https://landschapsloopwinterswijk.nl