Foto van links naar rechts: Notaris mr. Edwin Roerdink, kandidaat-notaris Juliët Weernink en notaris mr. Mardine Grijse

Woensdag 24 april organiseert Alzheimer Trefpunt Aalten – Oost Gelre – Winterswijk

weer een bijeenkomst voor mensen met beginnende vorm van dementie en hun mantelzorgers, hun naasten en andere belangstellenden. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: ‘Bespreek samen de toekomst: Leg wensen vast’.

 

Mardine Grijsen, notaris bij Roerdink Grijsen notarissen in Groenlo en Eibergen, zal samen metkandidaat-notaris Juliët Weernink informatie geven over onder meer het levenstestament. Iemand met dementie verliest geleidelijk de grip op de wereld. Om zijn of haar belangen te kunnen behartigen, is het belangrijk dat de wensen van de persoon met dementie tijdig en op een goede manier zijn vastgelegd. Dit kan in een levenstestament, zowel op financieel als op medisch gebied. Een levenstestament kun je alleen voor jezelf regelen, zolang je daartoe in staat bent. Wat komt daar allemaal bij kijken, hoe regel je dit? Dit zal tijdens de bijeenkomst aan de hand van voorbeelden uit de praktijk worden besproken.

Alzheimer Trefpunt Aalten – Oost Gelre – Winterswijk is de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familie, vrienden, hulpverleners en anderen belangstellenden. Tijdens informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kun je ideeën en ervaringen uitwisselen met lotgenoten.

Cultureel Centrum Den Diek (ingang zijde Hamelandhal), Dijkstraat 30 te Lichtenvoorde.Inloop met koffie of thee vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00 uur tot 21.30 uur. Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: (06) 1351 4411