Mark van Dam, Karlijn te Poele en Romie Wisselink

Op vrijdagmiddag 19 april zijn alle verenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Aalten welkom op het terras van het Dorpshuus in IJzerlo. Daar zullen namelijk Mark van Dam van de Aaltense Uitdaging, Talentverbinder en verenigingsondersteuner Karlijn te Poele, Romie Wisselink van de gemeente Aalten en wethouder Hans te Lindert aanwezig zijn om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Ook is er gelegenheid voor verenigingen die nog niet het lokale beweeg-, sport- en leefstijlakkoord hebben getekend, dat alsnog te doen.

De Aaltense Uitdaging, Talentverbinders en Gemeente Aalten organiseren al twee keer per jaar een verenigingsavond met telkens afwisselende programma’s, workshops en thema’s die op dat moment relevant zijn voor verenigingen. Nu is daar dus iets nieuws bijgekomen: een inloopmiddag. Talentverbinder Karlijn te Poele: “Vanaf 15.30 uur staat de koffie voor je klaar. We hopen als organiserende partijen het voor bestuurders zo laagdrempelig mogelijk te maken om in contact met ons te komen. We kunnen echt even de tijd nemen om vragen, zorgen of ideeën te bespreken.“ Aanmelden is niet nodig, kom en ga wanneer je wilt. Toch alvast doorgeven waarover je met de aanwezige partijen wilt praten? Of doorgeven dat je niet fysiek komt, maar wel even kunt bellen? Dit kan via Karlijn te Poele: karlijn@talentverbinder.nl