Foto: Pr WUh Mevr. van den Assem wordt opgehaald door wethouders Elvira Schepers.

WINTERSWIJK – Op 14 februari vierde de WUh tijdens een feestelijke bijeenkomst het vijf jarig bestaan alsmede het feit dat kort daarvoor de 15.000e rit gereden was. Op deze bijeenkomst was de oudste deelneemster mevr. Stork aanwezig. Ook waren wethouder Schepers, chauffeur van de 15000e rit Herman Hengeveld en zijn passagier mevr. van den Assem werden die middag in het zonnetje gezet. Zij werden die middag vervoerd door een hybride Mazda CX 60 welke voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld was door autobedrijf Winkelhorst.

Een mooie geste van autobedrijf Winkelhorst die hiermee ook haar maatschappelijk betrokkenheid bij de Winterswijkse samenleving toont. Automaatje, het initiatief dat minder mobiele inwoners van A naar B helpt, bloeit vooral dankzij de inzet van vrijwillige chauffeurs. Zo werden In 2024 al bijna 1500 ritten uitgevoerd. In verband met de continuïteit en de groeiende belangstelling is men dringend op zoek naar chauffeurs die het team willen versterken.

Met een kleine vergoeding voor hun diensten maken deze vrijwilligers een groot verschil in het leven van degenen die anders beperkt zouden zijn in mobiliteit. Samen kunnen we meer mensen de vrijheid geven om te gaan waar ze willen. Meer info via info@wuhwinterswijk.nl.