Foto: Nationaal Onderduikmuseum

Ga in de voorjaarsvakantie op ontdekkingstocht door het Nationaal Onderduikmuseum. Ontdek in de keuken hoe creatief de gezinnen in de oorlog met het eten omgingen. Herken je de kruiden die ze gebruikten? En hoe doe je dat, als er geen elektriciteit meer is? Probeer zelf de lamp aan het branden te krijgen.

 

?

Je komt meer te weten over de tijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoe hielden mensen die gezocht werden door de bezetter zich schuil? Door op zoek te gaan naar antwoorden die door het hele museum te vinden zijn, kom je veel te weten. Over het onderduiken in de oorlog, en ook hoe het is om op een lei te schrijven in het schoolklasje.

 

Van 10 t/m 25 februari ben je van harte welkom. De ontdekkingstocht is voor kinderen t/m 12 jaar. De ouders mogen natuurlijk mee. Speciaal voor deze ontdekkingstocht is er een gereduceerd tarief: Volwassenen betalen € 7 en kinderen t/m 12 jaar € 2,50.

Meer informatie: www.nationaalonderduikmuseum.nl of check de Facebookpagina.

Nationaal Onderduikmuseum Markt 12 -16 7121 CS Aalten. Probeer ook eens aan ‘de Vijand’ te ontkomen in onze escaperoom: www.escaperoom-aalten.nl. Wel graag vooraf reserveren.