Toneelvereniging Hervelo en de herfstvakantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want in deze week wordt de multifunctionele zaal van dorpshuis ’t Kempken, omgetoverd tot een waar carré.

Vanaf mei zijn de spelers al druk bezig met de voorbereidingen en op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet, om op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober ’23 het toneelstuk: “Gestrand” op de planken te zetten. Een komische thriller in drie bedrijven, geschreven door Mary Bakker-Schoon, zorgt voor spanning, sensatie en onverwachte wendingen, die de toeschouwer, van begin tot ‘t eind op het puntje van de stoel laat zitten.

Hervelo geeft drie uitvoeringen; vrijdag- 20 en zaterdagavond 21 oktober, aanvang 20.00 uur en op zaterdagmiddag 21 oktober is er een matineevoorstelling, aanvang 14.30 uur. Iedereen is welkom, zowel jong als oud zal worden vermaakt van begin tot eind met dit huiveringwekkende toneelstuk. Kijk voor verdere informatie op de website. Kaartverkoop kan via de website: hervelo.harreveld.nl of aan de bar bij dorpshuis ’t Kempken.