Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli organiseert Hootchie Koe weer een festival vol muziek, theater en kindervermaak voor jong en oud! Drie dagen gezellig samenzijn, ontspannen genieten van de bands met de zon op de kop en een fijn koud biertje in de hand. De plaats van handeling is – net als in de voorgaande jaren – op het erf van het Hofshuus in Varsseveld.

 

Met twee podia en theaterweide en danceweide voor de jeugd biedt Hootchie Koe als familiefestival vermaak voor jong en oud. Zo staat ook dit jaar de vrijdagavond weer geheel in het teken van de tribute bands. Goed nieuws voor de liefhebbers van de Red Hot Chili Peppers, Deep Purple en Pink Floyd.

 

Gemuudeluk

Met Lachy Doley heeft de festivalorganisatie de Jimi Hendrix van het Hammond orgel vanuit Australië naar de Achterhoek gehaald. Verder wordt het even ‘Stil in Mij’ met Van Dik hout en zal Harry Slinger met zijn band Drukwerk deze avond een bijzonder lichtje laten schijnen. Op zondag staat het terrein in het teken van de Achterhoekse gemuudelukheid, muzikaal omlijst door onder andere Boh Foi Toch.

 

Hootchiekoe.nl

Tot en met 17 jaar is de entree alle drie de dagen gratis. Voor een compleet overzicht aan bands, de timetable en de tickets kun je terecht op hootchiekoe.nl. Parkeren kan op de Breukelaarweg 33 (naast Kramp) en heb je een (niet agressief) huisdier, dan mag jouw lieverd aangelijnd gewoon mee het terrein op.