Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 9 en zondag 10 oktober geen treinen tussen Winterswijk en Didam v.v. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. 

Tussen Winterswijk en Didam worden snelbussen ingezet. De snelbus stopt niet in Gaanderen, Doetinchem de Huet en Wehl. Tussen Didam en Terborg rijden stopbussen. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Men moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In Nederland geldt in het ov, óók in het treinvervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.