TV Slingeland zendt op alle dagen van het Volksfeest rechtstreeks uit. Op donderdag 29 augustus is tussen 20.00 en 22.00 uur het concert van Excelsior vanuit de tent op de Markt te volgen, op vrijdag 30 augustus tussen 20.00 en 22.00 uur de prijsuitreiking van het corso, op zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 12.00 het corso en op zondag 1 september tussen 13.00 en 17.00 uur het frühshoppen vanuit de tent.
De uitzending van het bloemencorso wordt verzorgd in samenwerking met de Groenlose omroep ZSOM. Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de Vereeniging Volksfeest, Koopman Verhuur en hotel café restaurant De Lindeboom.
Ook dit jaar doet RTV Slingeland weer uitgebreid verslag van het Winterswijkse Volksfeest. Op de radio is er vanaf woensdagavond en de gehele donderdag tot diep in de nacht een speciale uitzending met corsonieuws, plakjournaals en sfeervolle muziek om alvast in de stemming te komen.