Bekijks na brand Vodafone Winterswijk
Foto: Omroep Gelderland

De schrik zit er goed in bij winkeliers aan de Misterstraat in Winterswijk. Zaterdag woedde een korte maar flinke brand in de winkel van Vodafone, in het bovengelegen magazijn. ‘We zagen geen hand voor ogen’, zeggen winkeliers over de hoeveelheid rook die ontstond bij de brand. De belwinkel en twee naastgelegen winkels waren op zondag vanwege de schade gesloten.

Op het eerste oog lijkt de schade mee te vallen. Winkelend publiek gluurt door de ramen van de gesloten winkels. ‘I.v.m. brand gesloten’, is te lezen op een briefje. Er hangt een brandgeur. ‘Je ziet het niet, maar als je je hand over de planken haalt zie je dat er veel roet ligt’, aldus een medewerkster van Schuurman Schoenen. 

De tekst gaat verder onder de foto

Briefje: Gesloten na brand bij de buren

De vlammen sloegen uit het magazijn, maar de brand was snel onder controle. De schade is enorm, laat de brandweer weten.