brandweer winterswijk

brandweer winterswijk
Foto: Brandweer Winterswijk

De Pop-Up Store in Winterswijk wordt dinsdag 6 maart om 16.30 uur officieel geopend door burgemeester Bengevoord. Het ‘Pop-Up Store concept’ is bedoeld om de inwoners van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland over brandveiligheid voor te lichten.

 

De winkel is te vinden in het voormalige kantoor van SNS. Naast de brandweer Pop-Up Store zijn er ook andere maatschappelijke en vrijwillige organisaties in het pand te vinden. De brandweerwinkel is elke vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur open.

Eerder was de ‘Three Minute Store’ te vinden in Zutphen, Doetinchem, Harderwijk en Apeldoorn. Tijdens de opening wordt ook de Pop-Up Store applicatie geïntroduceerd. Deze applicatie, die beschikbaar is is in het Nederlands en Duits, is speciaal voor deze Pop-Up Store ontwikkeld zodat we ook de Duitse bezoekers over brandveiligheid kunnen voorlichten.