De politie is op zoek naar een donkerblauwe Volkswagen Golf met schade die wegreed na het geweldsincident dat zondag heeft plaatsgevonden. Dat melden zij dinsdagavond bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Volgens getuigen reed de dader in een donkerblauwe Volkswagen Golf met schade aan de voorruit van de bijrijderskant en het rechter voorwiel. Het Duitse kenteken van de Golf bestond uit BO-…-777. De politie weet wel wie de eigenaar is van de auto maar weet niet of deze ook de bestuurder was. Ook is de wagen nog spoorloos. 

Het delict vond plaats in de Verlengde Morsestraat. Volgens getuigen liep de man op straat en kwam er een auto aanrijden. Het slachtoffer zou door de bestuurder op zijn hoofd zijn geslagen met een hamer en daarna zou de bestuurder er met de auto vandoor zijn gevlucht. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij maandagmiddag overleden aan zijn verwondingen.

Bekijk groot form