Op maandag13 november 2017 organiseren het Vrijwilligerspunt

Winterswijk samen met de sportwerkgroep van de gemeente voor vertegenwoordigers van sportclubs in Winterswijk een avond over hoe je de prestaties kunt verbeteren en je club sterker kunt maken. Het wordt een bijzondere bijeenkomst, want wij brengen die avond de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!. Meld je nu aan. Dit mag je niet missen!

 

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

 

De voorstelling is gebaseerd op o.a.‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden en was in 2012 in Winterswijk te zien. De reacties waren zeer enthousiast.

 

De voorstelling op 13 november is voor vertegenwoordigers van sportclubs in de gemeentes Winterswijk. De avond vindt plaats in de kantine van Fc Winterswijk De inloop is vanaf 18.30 uur, de avond begint om 18.45 uur.

 

Naast deze voorstelling bieden we ook nog twee workshops aan.

1. Meer vrijwilligers in korte tijd! Door Roel Hazenberg van de Gelderse Sport Federatie)

Met deze succesmethode behoor het tekort aan vrijwilligers bij jouw club tot verleden tijd!

2. Hoe blijft jij met jouw vereniging toekomstbestendig? Door Marco Groen van Back2Basics. Als club merkt ook jij dat de vraag van leden en potentiële leden verandert. Dat er andere organisaties in de buurt zijn met wie je als club mooie samenwerkingsverbanden kunt creëren. En zo het bestaansrecht van voor nu en voor de toekomst kunt verzekeren.

De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via: https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/inschrijven-sportcafe-xl