Heb jij meegedaan aan de ballonenwedstrijd op vrijdag 7 maart in Villa Mondriaan? Ben jij benieuwd of jouw ballon is gevonden? En vraag jij je af hoe ver deze is gekomen?
Villa Mondriaan verwelkomt alle kinderen die een ballon de lucht in hebben gelaten tijdens het weekend Piet is jarig! in het museum.

Op woensdag 23 april zijn zij én andere kinderen die het leuk vinden, uitgenodigd. Om 15.00 uur komt Arnaud Uwland, auteur van Willem de Spin, zijn boek voorlezen én illustreren. In het verhaal beleeft Willem de spin allerlei avonturen. Hij is niet zomaar een spin, want hij is bang voor andere spinnen. Maar door zijn belevenissen leert hij onder andere omgaan met zijn angst.

De boeken worden tevens verkocht. Na de pauze wordt om 16.00 uur de prijs, een kinderfeestje bij de Strandlodge voor jou en 7 vriendjes, overhandigt door een medewerker van de Strandlodge en de juniordirecteuren van het museum. Natuurlijk zijn ouders en vriendjes en vriendinnetjes van de jonge deelnemers van harte welkom om deze gezellige middag bij te wonen. Graag aanmelden per mail: info@villamondriaan.nl