De schakers van WSG hebben de SBO-cup gewonnen. In de finale werd Lonneker met 3-1 verslagen. Henrik Lösing en Henri Abbink speelden remise, terwijl Marcel Krosenbrink en Gerard Harbers wonnen. Harbers won omdat zijn tegenstander in een bloedtollende stelling te weinig tijd meer had en door de vlag ging. WSG mag door deze zege volgend seizoen meedoen aan de landelijke bekercompetitie.

In de competitie greep WSG 1 nipt naast de titel in de hoogste regionale klasse. Het team kwam in de laatste wedstrijd niet verder dan 4-4 tegen ENO. Invaller Frank Lehr, Reinhard Cvetkovic en topscorer Henri Abbink wisten een vol punt te scoren. Daarmee profiteerde WSG 1 onvoldoende van de nederlaag van koploper Max Euwe en miste uiteindelijk de titel op een half bordpunt.
WSG 2 werd in dezelfde klasse knap derde op slechts één punt achterstand. Borne werd met 3-5 verslagen. Winst was er voor Jochem Mullink en de invallers Han van de Laar en Herby Aalbers. WSG 3 verloor in de eerste klasse het laatste duel kansloos tegen Raalte. Alleen invaller Rob Voogd wist te winnen. WSG 3 besloot de competitie als vijfde.