‘Schotse kilt verbetert kwaliteit sperma’

Mannen die een traditionele Schotse kilt dragen, verbeteren daarmee waarschijnlijk de kwaliteit van hun sperma. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

Het dragen van een Schotse kilt zonder onderbroek leidt tot ideale fysiologische omstandigheden voor het scrotum, waardoor de temperatuur en de kwaliteit van het sperma optimaal blijft.

 

Mannen zouden daarom in de periode dat ze kinderen willen verwekken regelmatig een kilt moeten verkiezen boven een broek en onderbroek.

Gratis patatje wietsaus in Utrecht

De bekende frietboer Manneken Pis deelt zondag gratis patat uit in Utrecht, met wietmayonaise of gewone saus. De keten uit Utrecht en Amsterdam wil vieren dat het de Frietopia Awards in de wacht heeft gesleept.

De traktatie kan tussen 12.00 en 18.00 uur opgehaald worden bij filialen van het patatbedrijf. Alleen de kleinste maat puntzak is gratis.

Rouwbakfiets voor bijzondere uitvaart

Bakfietsbouwer Wim Koning en zijn vrouw gebruiken hun zuinige transportmiddel overal voor. Boodschappen, vakantie en nu zelfs voor begrafenissen. De uitvinder uit het Groningse Westerlee presenteert zaterdag zijn uitvaartbakfiets op de natuurbegraafplaats Reiderwolde.
Rouwbakfiets voor bijzondere uitvaart.

De rouwbakfiets is gemaakt voor het vervoer van een overledene. Dat is niet voor iedereen geschikt, denkt Koning. Hij prijst het arrangement dan ook aan voor ‘mensen die iets anders willen.’

Zoektocht naar geluid paardenscheet

Documentairemaker Henk Meeuwsen wil het geluid van paardenscheten in de Oostvaardersplassen zo nauwkeurig mogelijk opnemen. Dat meldt Omroep Flevoland donderdag. De film wordt de Nederlandse variant op de populaire natuurserie Earth.
Zoektocht naar geluid paardenscheet

“Ik ben het poep- en piesstadium nooit helemaal ontgroeid, dus ik vind het leuk om in de film een scheet van een paard te verwerken,” zegt Meeuwsen. Het probleem is dat de scheten die hij tot nu toe opnam, teveel storing hebben zoals geronk van vliegtuigen, gehinnik, gestommel en andere natuurgeluiden. Daarom wil hij nog een keer terug naar het natuurgebied met zijn opnameapparatuur.

Meeuwsen zoekt een assistent om te helpen met het bedienen van de tweede recorder. “Je moet van vroeg opstaan houden en geduld hebben,” zegt hij. Aanmelden kan op www.denieuwewildernis.nl.

Koe Bertha 38 staat op Facebook

De uitspraak van prins Willem-Alexander dat hij geen Willem IV wil heten als koning omdat die ‘naast Bertha 38 in de wei’ zou staan, slaat groot aan op social media. Oranjefans hebben een Facebookpagina en een Twitteraccount voor de koe gemaakt.
Koe Bertha 38 staat op Facebook

“Grazen is een soort lintjesknippen. Gelukkig kan ik zelf kiezen welk grassprietje wel en welke niet. Best inhoudelijk,” zegt Bertha zogenaamd op Twitter. Het account is vooral een satire op het interview. Willem-Alexander zei daarin dat hij het helemaal niet erg zou vinden als het koningsschap puur ceremonieel wordt. “Lintjesknippen kan ook inhoudelijk zijn,” zei de kroonprins.

Verder ging het gesprek over de beslissing van Willem-Alexander om zich niet koning Willem IV te noemen, zoals werd verwacht. Hij bekende dat hij die knoop zelf ook pas op het laatste moment doorhakte. Hij benadrukte dat zijn roepnaam Alexander is en dat hij het raar zou vinden plotseling een andere naam aan te nemen.

Trending: condoom in neus

De nieuwste kanshebber om een hype te worden is het opsnuiven van condooms door de neus. Savannah Strong deed het als eerste voor op YouTube. “Ik ga iets doen dat ik beter niet kan doen, maar ik doe het toch.”

De jongedame stopte het condoom in haar ene neusgat, drukte met haar vinger het andere dicht en het stuk plastic gleed eenvoudig naar binnen. Bij haar mond trok ze het condoom er weer uit, wat kennelijk kortstondig zeer deed gezien haar gezichtsuitdrukking.

“Dat was gek,” zegt ze. “Maar het was minder pijnlijk dan ik dacht.” Permanente schade heeft ze er dus niet aan overgehouden deze keer, maar of het verstandig was dat valt te betwijfelen.