Twee 13-jarige meisjes zijn zondagmiddag 2 september lastiggevallen door een man, waarbij hij één van de meisjes onzedelijk heeft betast. De politie onderzoekt de zaak.

 

De meisjes reden omstreeks 16.45 uur over het fietspad langs 't Hilgelo in de richting van Winterswijk Centrum. Plotseling kwam er een man naast hen fietsen. Hij ging met de meisjes in gesprek en deed hen oneerbare voorstellen. Vervolgens betastte hij één van de meisjes, waarna hij wegfietste.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Het signalement van de man luidt: licht getint, kort zwart haar en een stoppelbaard, 25 à 30 jaar oud. Hij droeg een gele katoenen broek, een wit T-shirt en een grijs jasje. Ook droeg hij een ketting die onder zijn shirt verdween. Hij fietste op een herenfiets met versnellingen. Tips zijn welkom op 0900-8844.