In Winterswijk is er op het gebied van kunst en cultuur veel om te doen en om van te genieten. We willen dat dit zo blijft, nu en in de toekomst. Daarom gaat de gemeente aan de slag met nieuw cultuurbeleid voor vier jaar, dat naar verwachting eind dit jaar klaar is.

Geef jouw mening daarover en vul daarom  een online vragenlijst in.

Vul hier de vragenlijst in

 

Waarom deze vragenlijst?

Gemeente Winterswijk haalt op meerdere momenten en manieren input op voor het nieuwe cultuurbeleid. Voor organisaties, locaties, verenigingen, groepen en makers die actief zijn binnen het culturele veld is deze online vragenlijst ontwikkeld.

De vragenlijst is in te vullen tot 30 april en duurt afhankelijk van je antwoorden ongeveer 10 tot 15 minuten.

Wat gebeurt er met jouw antwoorden?

De uitkomsten van de ingevulde vragenlijsten worden meegenomen in het proces naar het nieuwe cultuurbeleid.