Per 1 februari is mr. Job van ’t Hooft benoemd tot notaris in Oost Gelre, als opvolger van mr. Bas Schipper. Job van ’t Hooft is notaris bij Hobbelink & Buitink Notarissen, met vestigingen in Winterswijk en Lichtenvoorde.

 

“Ik wilde graag notaris worden, maar wel onder de juiste voorwaarden. Niet solitair. Daar geloof ik niet in. Een groter kantoor met meerdere (kandidaat-)notarissen en juristen is minder kwetsbaar en biedt mogelijkheden tot specialisatie op verschillende vlakken”, aldus Job. “Bij Hobbelink & Buitink hebben we nu vier notarissen, twee kandidaat-notarissen en diverse juristen, die elk hun specialiteit hebben.”

Job is een geboren en getogen Achterhoeker en bracht zijn jeugd door in Winterswijk. Voor zijn studie notarieel recht verhuisde hij naar Groningen. Vervolgens was hij als kandidaat-notaris werkzaam in Hilversum, Doetinchem en Groenlo.

“Ook is de kantoorsfeer voor mij altijd een doorslaggevende factor geweest. Ik wilde notaris worden met de juiste mensen om mij heen. Beide benen op de grond, samen de schouders eronder en werkplezier voorop. Laat ik die club mensen na mijn omzwervingen nu uiteindelijk gevonden hebben in mijn eigen geboortestreek! Ik ben erg blij dat ik daar deel van uit kan maken.”

Hobbelink & Buitink Notarissen zal binnenkort op feestelijke wijze aandacht besteden aan Job’s benoeming tot notaris.