In september 2018 kwamen de Achterhoek Raad, de Achterhoek Board en de Thematafels voor het eerst bijeen als start in een splinternieuw ingerichte drie-O samenwerking, waarvoor 10 jaar eerder het eerste zaadje is geplant: Ondernemers, (maatschappelijke) Organisaties en Overheden samen sterk voor de Achterhoek. Voorzitter 8RHK ambassadeurs Mark Boumans: “We hebben laten zien dat als elke partner telt en meedoet, je met meer kracht en plezier mooie resultaten en successen boekt. Nu, vijf jaar verder, vieren we ons ‘houten huwelijk’ graag samen met al onze samenwerkingspartners.

U wordt van harte uitgenodigd om naar het jubileumcongres ‘Elke Regio Telt, Elke Partner Telt’ te komen, inspiratie op te doen en samen het glas te heffen op het succes van samenwerken.” Het congres is op 27 september in Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem, van 14:00-18:30u. Het inhoudelijke programma start om 15:00 uur met sprekers Jantine Kriens raadslid Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) en voorzitter voorbereidingscommissie adviesrapport ‘Elke Regio Telt!’ en Josse de Voogd geograaf, onderzoeker en publicist. Om 16:30u is er een feestelijke afsluiting met een lekker drankje en live muziek. Een (gratis) stoel reserveren kan via:

https://8rhk.nl/aanmelden-congres-27-september-2023/

 

Foto: vergadering met de eerste Achterhoek Raad en voorzitter Mark Boumans