Neem een kijkje in de keuken op 19, 20 en 21 september 2023
De horeca groeit, het aantal vacatures in de horeca groeit mee en de arbeidsmarkt is krap. Veel horecaondernemers in onze regio hebben daarom problemen met het werven en behouden van personeel. En daardoor is de druk hoog. KHN zet zich daarom in om het imago van werken in de horeca te verbeteren en onze branche weer op de kaart te zetten als de branche om in te werken. Daarom organiseert KHN Gelderland, tijdens de Week van de Horeca, op 19, 20 en 21 september 2023 de eerste editie van de Gelderse Open Horecadagen. 
Tijdens de Gelderse Open Horecadagen zetten diverse Gelderse horecabedrijven hun deuren open om scholieren, studenten, herintreders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een letterlijk kijkje in de keuken te geven. Zo kunnen ze ervaren, zien, proeven en voelen hoe het is om in de horeca te werken. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meekijken in de keuken van een restaurant, of achter de bar leren hoe ze als een ware barista de perfecte cappuccino kunnen maken. Kortom: een unieke kans om ze kennis te maken met deze prachtige branche in onze provincie.
Online kijkje in de keuken
Naast de mogelijkheid om binnen te stappen in diverse Gelderse horecazaken, kun je online ook een kijkje in de keuken nemen tijdens de Gelderse Open Horecadagen. Op verschillende social media, zoals Instagram en TikTok, laat de organisatie van de Gelderse Open Horecadagen zien hoe veelzijdig en leuk werken in de horeca is.
Samenwerking
Bij het organiseren van de Gelderse Open Horecadagen werkt KHN samen met onder andere middelbare scholen, horecaopleidingen, organisaties voor werkzoekenden en de Week van de Horeca. Door krachten te bundelen staan we sterker en kunnen we van deze dagen een groot succes maken.
Zet jij jouw deuren open?
Lijkt het jou als ondernemer leuk om scholieren, studenten, herintreders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een inkijkje te geven geven in jouw werk in de horeca en ze te enthousiasmeren voor om er te werken? Meld je dan aan via [link invoegen] en zet jouw deuren open tijdens de Gelderse Open Horecadagen.
Kom jij ook?
Ambieer jij een carrière in deze sector of ben je nieuwsgierig wat de horeca je allemaal te bieden heeft? Dan zien we jou graag in september tijdens de Gelderse Open Horecadagen. Aanmelden is niet nodig, je kunt vrijblijvend langskomen. Meer informatie volgt op www.khn.nl/evenementen/gelderse-open-horecadagen.