De aanmelding voor groepen, die willen deelnemen aan de Winterswijkse avond-4daagse, is al sinds 2 maart geopend en sluit op 19 mei. Voorwaarden en mogelijkheden zijn te vinden via de website van Fc Winterswijk of nog aan te vragen per mail.

Individuele wandelaars kunnen zich vanaf heden via een mail aanmelden of persoonlijk op de inschrijfdagen 31 mei en 5 juni. Er zijn zoals gebruikelijk routes van 5, 10 en 15km uitgezet. De 15km route is uitgezet van maandag tot en met donderdag. De 5 en 10 km worden afgewerkt van dinsdag tot en met vrijdag. Op vrijdag 9 juni wordt het evenement afgesloten met een gezamenlijke intocht ( 20.00uur) vanaf het plantsoen bij de Berkhof via de Groenloseweg naar de start- en finishlocatie aan de Jaspersweg.

Alle gegevens, zoals tijden, inschrijfgeld en starttijden, zijn te vinden via de website www.fcwinterswijk.nl. of via de link: https://www.fcwinterswijk.nl/informatie/avond-4-daagse.aspx

Kruideniersroute

Op woensdag 7 juni wordt ook weer de Kruideniersroute uitgezet: dit is een hele leuke route voor de jonge wandelaars ( tot 4 jaar met leuke opdrachtjes onderweg). Ook voor ouderen, die wat slechter lopen of afhankelijk zijn van rolstoel/rollator is dit een leuke uitdaging om in beweging te komen. Start vanaf 18.30 uur ( tot 19.00 uur) bij FcWinterswijk en voor-aanmelden is niet nodig.

 

Verkeersregelaars en vrijwilligers

Zonder verkeersregelaars en vrijwilligers kan er geen vierdaagse worden gehouden. De organisatie zoekt daarom weer 25 tot 30 personen, die bereid zijn om als verkeersregelaar te fungeren, waarbij met een tijd van 18.00 tot 21.00 uur per avond gerekend moet worden.

Ook andere vrijwilligers, zoals EHBO-ers, die in die week willen helpen, zijn van harte welkom!! Ook worden er nog enkele personen gezocht die op de parkeerplaats/fietsenstalling een oogje in het zeil willen houden. Stuur een mail aan avond4daagse@fcwinterswijk.nl en dan wordt de benodigde informatie doorgestuurd.