Inwoners die geen familie in de buurt hebben of zelf niet in staat zijn een thuis klusje te doen, kunnen en beroep op het Kluspunt doen.

Het Kluspunt doet kleine klussen in huis en tuin bij inwoners die dat om wat voor reden niet zelf meer kunnen. Tegen een kleine vergoeding komt een vrijwilliger van het Kluspunt langs en klaart de klus.

Het Kluspunt doet o.a. de hiernavolgende klusjes. Kraanleertje, lampen of een luxaflexkoord vervangen, schilderij ophangen, sloten repareren/vervangen, tuinonderhoud (snoeien, grasmaaien), aansluiten buitenlamp enz enz. Het Klusteam bestaat uit tien vrijwilligers die in principe elke klus kunnen klaren. Deelnemers worden door de Kluscoördinator bezocht om een eerste intake te doen. Graag komen zij langs om de mogelijkheden te bespreken. Aanmelden kan via: kluspunt@vpwinterswijk.nl of bel op werkdagen ’s ochtends tussen 09:00 en 12:00 uur de WUh: 0543 – 200026.