Foto: Mevrouw Keizer-Vriezekolk en haar echtgenoot

 

Mevrouw Keizer-Vriezekolk (77) uit Winterswijk is op vrijdag 8 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kreeg de Koninklijke onderscheiding met name vanwege haar jarenlange inzet voor Marga Klompé.

Burgemeester Bengevoord reikte het lintje vrijdagochtend uit aan mevrouw Keizer-Vriezekolk in het Grand Café van verpleeghuis Pronsweide.

VerdienstenMevrouw Keizer-Vriezekolk heeft zich de afgelopen 28 jaar ingezet als vrijwilliger bij verpleeghuis Pronsweide.Sinds 1994 is zij daar wekelijks aanwezig om vrijwilligerswerk te doen. Lange tijd was zij betrokken bij diverse activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis. Op dit moment is zij actief als vrijwilliger bij de bibliotheek.

Mevrouw Keizer-Vriezekolk is naast haar reguliere vrijwilligerstaken vaak ’s avonds aanwezig in Pronsweide om hulp te bieden bij avondactiviteiten. Zo haalt zij bewoners op en brengt hen na afloop weer terug naar hun afdeling.Naast vrijwilliger bij Pronsweide is zij ook actief als mantelzorger voor haar oudere buren. Mevrouw Keizer-Vriezekolk biedt hen hulp en bijstand en bezoekt hen regelmatig.