Afgelopen weekend zijn 35 KiKa-deelnemers afgereisd naar Valencia voor de laatste Run for KiKa Marathon van dit jaar. Op 5 december liepen zij ruim 42 kilometer voor Stichting Kinderen Kankervrij. Samen hebben zij een prachtig bedrag van €213.401,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. Na lang te hebben gewacht en hard te hebben getraind vertrokken de KiKa-marathonlopers afgelopen vrijdag dan eindelijk naar het zonnige zuiden. Zij liepen door het historische centrum van Valencia met het start- en finishgebied in de indrukwekkende Ciudad de las Artes y las Ciencias. 

35 deelnemers zetten zich in voor KiKa

De deelnemers hebben in de sinaasappelstad van Spanje een marathon gelopen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Samen hebben zij hiermee een fantastisch sponsorbedrag van €213.401,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker! Organisator Daphne: “Wat een ongelooflijk bedrag! De marathon reis was een groot succes en ik ben ontzettend trots op deze KiKa-toppers!”.

Strijd tegen kinderkanker

Samen hebben de Run for KiKa Marathon lopers één doel: het genezingspercentage van kinderen met kanker omhoog krijgen. Met de bijdrage van de deelnemers van Run for KiKa Marathon worden onderzoeken naar medicijnen en behandelingen van kinderkanker gefinancierd. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage door deze onderzoeken al gestegen van 75% naar 81%. Samen gaan we voor 100% genezingskans!

Ben jij geïnspireerd en wil je ook een verschil maken in de strijd tegen kinderkanker?

Wees er dan in 2022 bij! Voor meer informatie: www.runforkikamarathon.nl