Op 7 november stond de jaarlijkse onderlinge wedstrijd, verreden bij Hippische Vereniging Winterswijk, weer op de agenda. Deze wedstrijd is opengesteld voor alle ruiters en amazones uit Winterswijk. De hele dag werd er in de dressuur en het springen gestreden om mooie prijzen.In de klasse BB was er een eerste prijs voor Merel Floors met Lars. De klasse B was prooi voor Maggy Hijink met Bonfire. In de gecombineerde rubriek L1/M2 mocht Fabiënne Buunk het oranje lint ophalen. Bij de paarden in de klasse B was er een eerste prijs voor Hilde van Eerden, gevolgd door Marlies Schieven. De winst in de klasse L1 ging naar Isa Berentsen. Chelsea Hogeslag reed genoeg punten bij elkaar met Gilmore TMH in de klasse M1/M2 voor de overwinning.

In het springen waren er eerste prijzen bij de pony’s voor Sanne ten Pas en Maggy Hijink. Bij de paarden ging de winst naar Yvet Bennink en Felien Elschot. Een tweede prijs was er voor Bennie Hoijtink.

Beste combinatie van de dag bij de pony’s werd Maggy Hijink. Bij de paarden was dit Felien Elschot.

Aan het einde van de dag werden er ook nog wisselbekers uitgedeeld voor de beste combinaties van de Hippische week. Deze prijs ging bij de pony’s naar Esmee Wijnveen. Bij de paarden kon de wisselbeker mee naar huis worden genomen door Chelsea Hogeslag. Daarnaast waren er nog leden succesvol op andere wedstrijden in de regio. Liza Aarnink won in Haaksbergen een eerste prijs in de klasse M2 met Gaudi. Ook met Hiska wist ze in dezelfde klasse een eerste prijs te winnen. Carmen Vervelde won in Vragender de selectie voor de Gelderse kampioenschappen in de klasse M1. Voor Jade ten Pas was er op dezelfde wedstrijd in de klasse B een derde prijs met Woldberg’s Bartòk. Marly Aarnink won in Vragender een tweede prijs in de klasse Z2 dressuur met Infinity van de Binnenvelder.

Lotte Houwers kwam aan start in de eventing. Met Lars wist ze over drie onderdelen goed te presteren en bemachtigde de vijfde prijs in de klasse L. Hilde van Eerden startte met Celebration in de klasse M in Rekken. Zij wisten het seizoen af te sluiten met een mooie vierde prijs.