Nog voor de vergunning is afgegeven, is er al verzet tegen de mogelijke komst van een vestiging van Anytime Fitness in Winterswijk. De keten van sportscholen, met 4000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 104 in Nederland, komt volgens plan in het leegstaande deel van de voormalige Albert Heijn in de Roelvinkstraat. Eigenaar Gert Brongers van sportcentrum de Tuunte wordt franchisenemer van Anytime Fitness. Deze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week open en kennen alleen leden. Iemand die bij wijze van spreken midden in de nacht wil gaan sporten, kan bij Anytime Fitness terecht.  Met name dat laatste roept verzet op bij de bewoners van de Roelvinkstraat die boven de toekomstige sportschool wonen. Ze zijn daarom een actie gestart met het doel te voorkomen dat Anytime Fitness op die plek een vergunning krijgt.